Floortje Ingen Housz

About me

Na de modeopleiding te hebben afgerond vertrek ik naar China. Op de bonnefooi en met woordenboek trek ik de grens over. In deze andere cultuur krijg ik heel erg de behoefde om elke gebeurtenis vast te leggen en deze ervaring nooit te willen vergeten. Dit is gelukt. Na een jaar rond te reizen, cultuur te snuiven en de taal te leren ben ik klaar om naar huis te gaan. Met een backpack vol met ervaringen, een nieuwe vriend (geen Chinees) en 12.356 foto’s op cd’tjes als resultaat.

Al snel vond ik een baan bij Suitsupply waar ik verantwoordelijk was voor de Visual Merchandising van alle 30 winkels en als styliste mee werkte aan de meest fantastische fotoshoots. Met een speldenkussen in mijn hand en mijn fototoestel in de andere deed ik ervaring op. Na twee jaar deze intensieve baan te hebben gehad wilde ik wat meer thuis zijn en vond mijn huidige baan bij V&D als teamleider en kreeg ik twee jongens tegelijkertijd: Loet en Tijn. Daarnaast volgde ik de afgelopen jaren workshops en deed ik een opleiding fotografie. Mijn achtergrond als stylist en visual merchandiser helpen mij om creatieve en verrassende composities te laten zien in mijn foto’s.

Advertenties

3 gedachten over “About me

 1. Dag Floor,
  Ik zal je gegevens doorzetten naar de afdeling marketing&communicatie van het Ronald McDonald Kinderfonds. Neem maar even contact met me op.
  Hartelijke groet en succes!
  Riekie Hoek

 2. Marius de Gaay Fortman,Rome, Italie op schreef:

  Geweldig zoals je onze kleinzoon Cuno, bruidsjonker bij het huwelijk van Sophie en Sem hebt vastgelegd. Zo konden we op afstand trots op hem zijn voor zijn vastberaden optreden. En dat binnen een dag !! Veel dank en met groet,

  Marius de Gaay Fortman, Rome, Italie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: